Η SiEBEN συμμετέχει ως IT Sponsor στην εκδήλωση «FIFTH EU-SOUTHEAST EUROPE SUMMIT» του The Economist που πραγματοποιείται στην Βιέννη!

Abstract:

Η SiEBEN, συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει το “The Economist” ως IT Sponsor. Η εκδήλωση με τίτλο “FIFTH EU-SOUTHEAST EUROPE SUMMIT - EXPORING PATHS TO PROSPERITY” λαμβάνει χώρα την Τετάρτη 05/10, στο Austrian Federal Economic Chamber, στην Βιέννη.

Ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, International Sales Manager της SiEBEN, συμμετέχει με ομιλία στις 15:40, με τίτλο “Taking the Next Step with Technology: A Glimpse Into the Future”, όπου θα παρουσιάσει μία νέα προσέγγιση για τον τρόπο που πρέπει να σχεδιάζονται τα επιχειρηματικά μοντέλα. 

Εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στην εκδήλωση, όπου θα γίνει καταιγισμός ιδεών, συζήτηση και νέες προτάσεις για όλα τα ζητήματα που θα τεθούν, όπως χτίσιμο εταιρικών σχέσεων, επιχειρηματικότητα, καινοτομία και νέες ευκαιρίες για επενδύσεις. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας και να πληροφορηθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές, οι οποίες είναι ικανές να προσφέρουν στους εταιρικούς χρήστες τις εμπειρίες που υπόσχεται η νέα εποχή της Επιχειρησιακής Πληροφορικής. 

Η SiEBEN, χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία που διαθέτει στην ανάπτυξη, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, είναι σε θέση να προτείνει λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς στην εποχή μας, έχοντας ως βασικό κριτήριο την στρατηγική Go-To-Market που επιθυμεί να υιοθετήσει ο κάθε οργανισμός. Ο όρος Go-To-Market για μία επιχείρηση αποτελεί τον συνδυασμό των εμπορικών λειτουργιών της (Sales, Marketing, Brand Management, Pricing και Consumer Insight) ο οποίος την οδηγεί στην κερδοφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
http://hazliseconomist.com/en/event/Fifth_EU_SE_Europe_Summit/overview

Date: 29/9/2016

X

Για να κατεβάσετε το αρχείο παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και πατήστε "Αποστολή".